CreatiesDoorMarjan voor de liefste handgemaakte knuffels

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken. Ik zal eerst wat over CreatiesDoorMarjan vertellen. In mijn blog zal je gaan ontdekken hoe de droomknuffels en kadootjes tot stand komen.

Maar eerst dus over CreatiesDoorMarjan

“Er gaat geen dag voorbij dat ik wel even (of heel lang) aan het haken of breien ben. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen om knuffeltjes voor mijn dochter te maken en dat breidde zich al snel uit naar knuffels maken voor enthousiast geworden familie en kennissen. Toen ik zoveel blije gezichtjes zag, wist ik dat ik hier meer mee wilde gaan doen.

In 2016 heb ik de knoop doorgehakt om groter te gaan denken, want mijn creaties waren inmiddels echt schatjes geworden. Mijn wens om zoveel mogelijk kindjes (en volwassenen) gelukkig te maken met een eigengemaakte unieke knuffel of andere creatie werd alleen maar groter.

Heel voorzichtig begon ik via social media aan te kondigen dat ik op bestelling knuffels haak en brei. Vanaf dat moment is mijn droom al aan het uitkomen en ik mag mezelf heel gelukkig prijzen dat ik sinds september 2016 onder de naam “CreatiesDoorMarjan” nog geen moment stil heb hoeven zitten.

Wat is er nou leuker dan dat jij zelf mag bepalen hoe jouw droomknuffel of kadootje eruit komt te zien. Misschien staat hij al bij de voorbeelden op mijn site, of heeft die knuffel net een ander kleurtje nodig. En misschien heb jij wel een heel ander schatje in gedachten.
Het is allemaal mogelijk omdat ik op bestelling werk, laat me jouw wens weten en ik creëer iets heel mooi en unieks voor jou.”

Als ik zie hoe gelukkig kindjes worden van mijn knuffels, dan ben ik ervan overtuigd dat elk kindje een speciale knuffel of andere creatie verdient en ik wordt er heel blij van dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.