“Wat ben je aan het doen”

UPDATE VAN DE AFGELOPEN WEEK.

Op facebook zie je altijd zo mooi de vraag de staan: “wat ben je aan het doen?”. Dit inspireerde mij om in deze blog te delen wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Een week terug in de tijd: 4 lopende opdrachten, waarvan 1 in de afrondende fase. Dit was het popje waar ik in mijn eerdere blog al over vertelde. Het was een grote opdracht die ontzettend leuk was om te doen. Ik kan er nog niet teveel over vertellen, want het moet nog kado gegeven worden. Maar ik kan jullie wel vast vertellen dat zowel het popje als de 2 setjes kleding super lief en leuk zijn geworden. Ik heb mezelf ook weer mogen uitdagen tot iets nieuws, want de klant had een duidelijke wens voor 1 setjes kleding. Dat is het voordeel dat ik alles op bestelling maak, ik kan de wensen van de klant er helemaal in verwerken. Daardoor ontvang je altijd iets wat echt speciaal voor jou gemaakt is, zelfs als het een knuffel of creatie is die ik al meerdere keren gemaakt heb. Ik leef me tijdens het proces helemaal in in de informatie en wensen die ik ontvangen heb om het eindproduct zo goed mogelijk te laten aansluiten bij degene die het krijgt (en geeft). Dat maakt mijn werk zo leuk, het zijn geen producten dat je in elke winkel zo kan kopen.

Naast het popje had ik een opdracht voor 2 boekenleggers. Eentje heb ik al een aantal keer eerder gemaakt, dus dan is het leuk om hem zo te verfijnen dat hij elke keer weer een stukje mooier of beter wordt. De andere boekenlegger moest nog ontworpen worden, want dat was ook een specifieke wens. In mijn volgende blog zal ik hem jullie showen.
Ik heb een mooi patroon geschreven en het juiste garen erbij gezocht en dan maar haken….en helaas soms ook tot 3 keer toe weer helemaal uithalen omdat ik dan net niet tevreden ben.
Gisteravond lag hij mooi ingepakt op tafel en mijn dochter stond ernaar te kijken; Glimlach op haar gezicht….hij is echt cute mam, als je puberdochter dat zegt dan weet je dat hij goed gelukt is. Want pubers zijn enorm kritisch en dat is voor mij weer heel handig, want ze is een hele eerlijke raadgever.

Dit is de bloemen boekenlegger die ik al eerder ook gemaakt heb. Hiermee wordt lezen toch nog leuker?!

 

Zo, drie opdrachten afgerond. Nog 1 lopende opdracht die ik komende week ga afronden, namelijk 2 zomertopjes voor 2 meiden. Een opdracht die mij helemaal uit mijn comfort zone heeft gehaald, maar wat leuk om te zien dat het heel goed lukt. Hier alvast een klein voorproefje.

En dan heb ik deze week ook een nieuwe opdracht binnengekregen voor een super leuk kraamkado. Deze ga ik ook helemaal aanpassen, want mijn origineel is meer voor een meisje. Maar dit kado wordt voor een jongen, dus ik heb voorgesteld om er een andere draai aan te geven. Mijn creativiteit komt de komende week weer goed van pas, want er mag weer een nieuw patroon geschreven worden en dan snel in de haaknaald voordat het kindje geboren wordt.

“Dit was het weer voor nu, neem gerust nog een kijkje op mijn website. Heb je vragen, suggesties of wil je iets bestellen, vul dan het contactformulier in of mail mij op marjan@creatiesdoormarjan.nl”
Volgende keer het eindresultaat van het lieve poppetje en de boekenlegger.

 

Categorie├źnblog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.