Poppetje in de maak

Mijn eerste echt blog en gelijk wat leuks te melden.
Voor een superleuke opdracht ben ik bezig om een poppetjes met 2 outfits te haken. Van de week lagen alle onderdelen voor het poppetje klaar en inmiddels heb ik haar in elkaar gezet.
Voor die mooie bos haar heb ik elk draadje apart ingestoken, zodat alles gelijkmatig verdeeld is. Ze moet nog wel even langs de kapper om de punten gelijk te laten knippen en een mooie staart of vlecht te laten maken.

En natuurlijk kan ze niet bloot rond blijven lopen. Een aantal items zijn al gedeeltelijk klaar, anderen moet ik nog aan beginnen. Maar eerst is het toch wel belangrijk dat ze een onderbroekje aan krijgt, wel zo netjes.
Daarna verder met het roze “cupcake” setje, deze bestaat uit verschillende onderdelen waarvan het jurkje en schortje al aardig opschieten.
Ook met het tweede setje heb ik al een begin gemaakt. Deze zal straks uit een jurk met cape en schoentjes bestaan, maar daar kan ik nu nog niet teveel over vertellen. Dit gaat namelijk een heel bijzonder item worden.

De komende dagen zal ik jullie op de hoogte houden van het verloop van deze en andere opdrachten die momenteel lopen.
Leuk dat je op mijn blog en site kwam kijken en tot snel.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer ik een nieuwe blog online heb, volg me dan op facebook.com/creatiesdoormarjan en mis niks.
Kijk gerust ook even verder rond op mijn site, er is een hoop leuks te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.