Het eindresultaat!!

Ik heb jullie in mijn vorige blog beloofd om het eindresultaat van een super leuke opdracht te laten zien. De creatie is inmiddels kado gedaan, dus ik mag er nu ook over vertellen.

De opdracht waar ik het over heb, is een popje met de 2 kledingsetjes. Het lieve popje heb ik meerdere keren mogen maken en ze blijft zo leuk, met haar lange haren en schattig gezichtje. Bij dit popje zijn meerdere kledingsetjes mogelijk die ook echt aan en uitgetrokken kunnen worden. Voor deze opdracht was het ene kledingsetje heel duidelijk, het cupcakesetje. Deze bestaat uit een roze jurk met schortje ervoor, een haarband, sokjes en schoentjes met een strikje erop.

De voortgang van het popje en de kleding:                           

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast kreeg ik de vraag of ik een tweede kledingsetje kon maken waarin zowel de Nederlandse als de Spaanse vlag verwerkt zouden zijn. Tevens mocht ik op dit kledingsetje de naam van het kindje borduren. Na wat verdere navraag over de wensen en achtergrondinformatie is er in mijn hoofd een super leuk idee ontstaan. Eerst wat schetsen en dan gauw aan de gang, er is nog een hoop werk te doen. Ik wist nog niet helemaal hoe het uit zou pakken, maar de oplossing is dan om gewoon maar te beginnen. Het was me in elk geval helemaal duidelijk dat ik een rode jurk ging maken, want deze kleur zit in beide vlaggen. Daar overheen wilde ik een cape maken met de kleuren van beide vlaggen erin. Toen ik eenmaal bezig was, werd me duidelijk dat mijn eerste idee te onrustig werd. Twee vlaggen in 1 cape, hoe ging ik dat nou toch oplossen. JA, ik heb het ………. de cape krijgt de Nederlandse vlag en ik maak er een capuchon op met de kleuren van de Spaanse vlag. En als ik nou de schoentjes geel doe met rode strikjes, dan komt het Spaanse daar ook weer in terug. Daarna kan ik de naam van het meisje onderaan de cape borduren. Na heel veel uurtjes haken was ik zo blij met het eindresultaat. Maar de dag voor het opgehaald werd, half elf ’s avonds werd ik ineens nog kritischer dan ik al ben. Er klopte iets net niet. Ik ben gaan puzzelen wat er loos is en kwam erachter dat de capuchon niet helemaal lekker voegde. Ik had hem in te ver vast gezet om er helemaal blij mee te zijn. Tot in de late uurtjes bezig geweest (gelukkig was het weekend) om de capuchon er af te halen en opnieuw erop te zetten. En toen was hij helemaal klaar en kon ik met een grote glimlach een dansje door de kamer maken. Dan ben ik echt trots op mezelf en voel me intens gelukkig dat een kindje dat half Nederland en half Spaans is dit unieke kado gaat krijgen. En ook nog met haar eigen naam erop, hoe leuk is dat. (wegens privacy is de naam maar gedeeltelijk te zien)

Het resultaat van een superleuke opdracht:

 

“DIT WAS HET WEER VOOR NU, NEEM GERUST NOG EEN KIJKJE OP MIJN WEBSITE. HEB JE VRAGEN, SUGGESTIES OF WIL JE IETS BESTELLEN, VUL DAN HET CONTACTFORMULIER IN OF MAIL MIJ OP MARJAN@CREATIESDOORMARJAN.NL”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.