Eindelijk weer een nieuwe blog!

Het heeft veel te lang geduurd, maar daar was wel een goeie reden voor.
Er stroomde de afgelopen maanden zoveel opdrachten binnen, dat ik mijn goede voornemens om jullie regelmatig op de hoogte te houden even moest laten varen. 

In juli kreeg is een vraag via mijn facebook de vraag of ik ook een naaktkat kan maken. Het eerste wat ik dacht “Wat een super leuke uitdaging, ik heb nog geen idee hoe maar dit lijkt me geweldig”. Dan komt het moment van “maar hoe dan?” Jullie hebben inmiddels wel gezien dat ik super creatief ben en  ook al wat eigen patronen geschreven heb, maar een naaktkat….dat was toch wel even een andere uitdaging.

Gelukkig hebben we google en bleek er werkelijk ook 1 patroon te bestaan van een gehaakte naaktkat. Die heb ik gelijk aangeschaft en de opdrachtgever geïnformeerd dat ik de uitdaging zeker aan zou gaan! Eenmaal bij het lezen van het patroon kwam ik er wel achter dat het een hele pittige klus zou gaan worden, maar wat had ik er een zin in. Ik bleek het niet verkeerd ingeschat te hebben, het is een pittige klus. De kat wordt voor een groot gedeelte om ijzerdraad heen gehaakt en daardoor lijkt het soms meer op yoga dan op
haken hoe ik er af en toe bij zit.

(ik schijn er ook de meest gekke bekken bij te trekken :-))

 

 

 

 

 

 

En dan heb je hem voor een groot gedeelte in elkaar en blijkt het ijzerdraad niet sterk genoeg te zijn. Dus de bouwmarkt was blij met me, want alleen het hele stevige electriciteitsdraad werkt bij dit project. (Stond dus ook in het patroon, maar in het engels lees je ongemerkt wel is over dingen heen). Eigen schuld, dan moet je weer even opnieuw!!

 

Maar uiteindelijk na zeker 80 uur werk was ik toch zo trots op het resultaat. Ik heb er uren naar zitten kijken en gewoon zitten genieten van hoe hij geworden was. Al gauw werd de kat (tot onze spijt, want we raakte aan hem gehecht) opgehaald. En de blije koppies van moeder en kind die ik toen zag, zal ik niet gauw meer vergeten. Wat een eer van mijn werk!

Nog dezelfde avond en de dagen daarna ontplofte mijn telefoon, website, facebook…alles. Ik snapte niet wat er gebeurde, maar in een dag tijd had ik een hele wachtlijst aan moeten maken van alle bestellingen voor mijn handgemaakte Sphynx. Later kreeg ik een berichtje die alles duidelijk maakte: “het kan zijn dat je wat berichten krijgt, ik heb je namelijk in de Sphynx lovers groep van facebook gezet met je creatie”.
Inmiddels heb ik de vijfde kat af en staan er voor nu nog 4 in de wachtrij. Iedereen die zijn Sphynx ontvangt is vol lof en ik krijg de liefste berichtjes en telefoontjes. Waarschijnlijk zien ze de liefde die ik erin stop, want het is zo leuk  om te maken!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

En tussen alle naaktkatten door zit ik verder ook niet stil, want de andere opdrachten blijven ook gewoon binnenstromen. Ik heb al weer zoveel leuke dingen mogen maken sinds juli *een aapje als kraamcadeau, 2 paar fleurige kniekousen, boekenleggers van een muis, eenhoorn, aap, sphynxen en poezen, 2 lieve aapjes en een minion knuffel*. Wat kan een mens zich vereerd voelen.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben intens gelukkig dat jullie creatiesdoormarjan allemaal weten te vinden en dat ik werkelijk elke vrije minuut die ik heb (en soms moet maken) mag besteden aan geweldige cadeaus maken voor jullie. Dit maakt mij zo blij en ik hoop dit nog heel lang en heel veel te mogen doen!!

Zoek je een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander kijk is rond op mijn website. Onder “mijn creaties” zie je wat ik allemaal al gemaakt heb, maar heb jij een andere wens dan is dit zeker geen probleem. Doordat ik alles op bestelling maak, is het ook mogelijk om jouw eigen kleuren te kiezen. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat jij gelukkig wordt van wat ik gemaakt heb.

Laat anderen ook kennis maken met creatiesdoormarjan, wijs ze gerust op mijn site, facebook pagina of instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.