Afronden en nieuwe opdrachten

Even een kleine update:

Vorige keer vertelde ik jullie dat ik weer een boekenlegger heb mogen ontwerpen en maken. Inmiddels is hij kado gedaan en kan ik dit nieuwe item in mijn collectie aan jullie showen:

Ik heb al meerder boekenleggers ontworpen en gemaakt en ik probeer er elke keer weer een leuke twist aan te geven. Toen ik dus de vraag kreeg of ik ook een schaapje als boekenlegger kon maken, wist ik wel wat ik wilde. Het moet met lekker zacht garen gemaakt worden, dat wollig oogt en voelt. Google is altijd mijn grootste vriend bij het ontwerpen van nieuwe knuffels en creaties, want hoe ziet een schaap er nou toch uit. Nou, halverwege het kopje begint het wol en vanaf daar wilde ik dan ook het zachte garen laten beginnen. Dit heb ik ook zo bij de pootjes gedaan.  Normaal maak ik het middenstuk dat tussen het boek komt als een rechte lap, maar dat vond ik niet bij het schaapje passen. Na wat proberen is dit het resultaat, een geschulpte rand die het wollige lijf van de schaap nabootst.

Als laatste nog even mijn merklabel erop naaien, kadootje mooi inpakken en dan zit mijn taak erop. Degenen die de bestelling geplaatst had was erg blij met het resultaat en een paar dagen later kreeg ik zelf een berichtje van de mevrouw die het kado had gekregen. Ze is er heel blij mee en vind hem super schattig. Zo fijn om te horen. Vanaf nu is deze wollige boekenlegger dus ook bij mij te bestellen.


Hou mijn blog in de gaten: Na zondag komt er een heel leuk bericht over het popje online (die moet nog kado gedaan worden, dus ik hou het nog even geheim) en tevens zijn de zomertopjes klaar. Die komen eind volgende week op de blog. Nu ben ik bezig met het kraamkado waar ik jullie in mijn vorige blog al over vertelde. Even een kleine sneak preview: 

 

En ik heb de afgelopen dagen nog 2 opdrachten binnen gekregen. Eentje heb ik al eerder gemaakt, ook met super leuke kleurtjes. De andere wordt een knuffel die ik nog niet eerder gemaakt heb, dus dat is ook super leuk. Ik heb het garen al uitgezocht en het patroon ligt klaar, dus ik hoef me gelukkig weer niet te vervelen. Wat ben ik toch een gelukkig mens dat ik zoveel moois voor anderen mag maken.

 

 

“DIT WAS HET WEER VOOR NU, NEEM GERUST NOG EEN KIJKJE OP MIJN WEBSITE. HEB JE VRAGEN, SUGGESTIES OF WIL JE IETS BESTELLEN, VUL DAN HET CONTACTFORMULIER IN OF MAIL MIJ OP MARJAN@CREATIESDOORMARJAN.NL”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.